“ Η φωτογραφία είναι μια γλώσσα πιο οικουμενική από τα λόγια” (Minor White 1908-1976)

Το Phototeam.gr σας καλωσορίζει στη νέα διαδικτυακή του προσπάθεια όπου θα αναρτώνται επιλεγμένες φωτογραφίες των μελών του forum, άρθρα αλλά και νέα από τη διεθνή φωτογραφική κοινότητα.

Στόχος αυτού του εγχειρήματός μας είναι να κάνουμε γνωστή την δουλειά μας αλλά και για να γνωρίσουμε ανθρώπους που αγαπάνε την φωτογραφία.

Στοχεύουμε στην διεύρυνση της παρέας μας με νέα μέλη τα οποία έχουν την διάθεση να μας ακολουθήσουν στις θεματικές φωτογραφικές εξορμήσεις που διοργανώνουμε, (ημερήσιες & τριήμερες κτλ) για φωτογραφία τοπίου, Wild Life (κυρίως πουλιά), Macro, δρόμου & δράσης, κτλ, και στον σοβαρό & ουσιαστικό σχολιασμό των φωτογραφιών που ακολουθεί από μέλη καταξιωμένα στον τομέα τους.

Τα μέλη μας τα απογεύματα του Σαββάτου συνήθως συγκεντρώνονται για καφέ & συζήτηση, σε στέκι του κέντρου της Αθήνας του οποίου την χειμερινή αίθουσα τη διακοσμούν φωτογραφίες μας.

Όπως και στο forum, και σε αυτό τον χώρο δεν έχουν θέση οι πολιτικές – κομματικές συζητήσεις, τα σχόλια περί αθλητικών και οι απρεπείς χαρακτηρισμοί… Θέλουμε να δείξουμε και να δούμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ και την εξέλιξη της μόνο. Υπάρχουν χιλιάδες σελίδες στο διαδίκτυο για όλα τα άλλα. Σας προσκαλούμε λοιπόν να αναρτήσετε τις καλύτερες φωτογραφίες σας. Επιλογή αυτών θα αναρτάται σε αυτή τη σελίδα σε ειδική ενότητα.

Και μην ξεχνάτε: “Η μηχανή δεν κάνει καμιά διαφορά. Όλες γράφουν αυτό που βλέπεις. Βέβαια πρέπει να ΒΛΕΠΕΙΣ» (Ernst Haas 1921-1986)”

2+

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας εύκολα και γρήγορα!

Sending
ή

Συνδεθείτε με τα στοιχεία σας

ή    

Forgot your details?

ή

Create Account